gietvloer


WONING

In iedere huiskamer  (en/of slaapkamer) past een gietvloer. Dit vanwege de vele kleuren die mogelijk zijn. In zowel uni kleuren als in betonlook. Een groot voordeel is dat het zeer geschikt is in combinatie met vloerverwarming. De gietvloeren zijn duurzaam en elastisch en zeer onderhoudsvriendelijk. Een gietvloer voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De naadloze gietvloeren zijn UV bestendig. Mocht er eventueel een tegelvloer als huidige vloer liggen, dan is dit geen enkel probleem, want een gietvloer kan probleemloos worden aangebracht over een tegelvloer. Tevens zijn er ook (niet alle) houten vloeren waar de gietvloer probleemloos overheen kan worden aangebracht.  Ik adviseer u graag om een juiste keuze te maken omtrent kleur en soort vloer. 

KEUKEN

In iedere keuken past een gietvloer. Dit vanwege de vele kleuren die mogelijk zijn. In zowel uni kleuren als in betonlook. Een groot voordeel is dat het zeer geschikt is in combinatie met vloerverwarming. De gietvloeren zijn duurzaam en elastisch en zeer onderhoudsvriendelijk. Een gietvloer voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De naadloze gietvloeren zijn UV bestendig. Mocht er eventueel een tegelvloer als huidige vloer liggen, dan is dit geen enkel probleem, want een gietvloer kan probleemloos worden aangebracht over een tegelvloer. Tevens zijn er ook (niet alle) houten vloeren waar de gietvloer probleemloos overheen kan worden aangebracht.  Ik adviseer u graag om een juiste keuze te maken omtrent kleur en soort vloer. 

BADKAMER

Gietvloeren in badkamers zijn erg duurzaam en praktisch in onderhoud. Een gietvloer is water- en vloeistofdicht en zijn naadloos. Ook het toepassen van vloerverwarming onder een gietvloer, in de badkamer, is geen enkel probleem. Tevens zijn de gietvloeren tegen UV straling bestand en uiteraard verkrijgbaar in iedere gewenste uni kleur of betonlook. Eventueel is het mogelijk met textuur wat erg hygiĆ«nisch is. Wat ook een voordeel kan zijn, is dat de bestaande tegelvloer niet verwijderd hoeft te worden. De gietvloer kan er namelijk overheen geplaatst worden.  Ik adviseer u graag om een juiste keuze te maken omtrent kleur en soort vloer. 

Onze gietvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming.


Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing. Of het nu gaat om een bestaande woning of juist een nieuwbouwproject.