Werkwijze Gietvloeren MH Kunststofvloeren

Een kennismaking bij u thuis of op locatie om uw wensen inzichtelijk te krijgen heeft mijn voorkeur. In deze oriĆ«ntatiefase is het van belang jullie mee te nemen in de vele mogelijkheden. Elk type vloer heeft ook zijn voor en nadelen, hier kan ik u alles over vertellen. 
 
 

Gietvloer Specialist

Vanuit mijn jarenlange ervaring geef ik het beste advies dat bij uw situatie past. Tijdens ons gesprek neem ik mijn koffer met kleurenpaletten mee, dan gaat het ook meer leven. Belangrijke vragen die dan ter sprake komen zijn o.a: past het wel met het keukenblad of past de kleur wel in de style van de badkamer? Hierin adviseer ik u graag! 
 
 

Uit ervaring weet ik dat de keuze voor een bepaald type gietvloer en/of kleur niet zo snel is gemaakt, daarom laat ik graag mijn koffer met kleurenpaletten voor een aantal dagen achter, zodat er genoeg tijd is om een weloverwogen keuze te maken. Uiteraard bent u ook welkom (op afspraak) in onze showroom in Deventer. Wanneer u contact opneemt via ons contactformulier geven wij u een reactie binnen 24 uur.

Waar vind u ons? 

Wij werken door heel Nederland.


Gietvloer Overijssel
Gietvloer Gelderland
Gietvloer Drenthe
Gietvloer Flevoland
Gietvloer Groningen
Gietvloer Friesland
Gietvloer Noord-Holland
Gietvloer Utrecht
Gietvloer Zuid-Holland
Gietvloer Zeeland
Gietvloer Noord- Brabant
Gietvloer Limburg