betonlook gietvloer
betonlook gietvloer
betonlook gietvloer
betonlook gietvloer

DE BETONLOOK VLOER HEEFT EEN STOER, TRENDY UITERLIJK EN PAST DOOR ZIJN NATUURLIJKE UITSTRALING HELEMAAL IN HET INTERIEUR VAN NU.

BETONLOOK GIETVLOER

De betonlook vloer heeft de uitstraling van beton, maar wordt gemaakt van 2 componenten polyurethaan(PU). De betonlook gietvloer wordt naadloos gelegd.  Daarnaast is de  gietvloer duurzaam, elastisch, vloeistofdicht, hygiënisch, en uitstekend te combineren met vloerverwarming vanwege zijn geringe warmteverlies.

BETONLOOK GIETVLOER IN WELKE KLEUR?

Bij een betonlook gietvloer denkt men vaak aan de originele betonkleur. Grijs en/of antraciet is ook nog steeds en al jarenlang een populaire kleur. Een betonlook gietvloer is in heel veel kleurcombinaties te verkrijgen. De betonlook gietvloer krijgt zijn uitstraling doordat twee kleuren vermengd worden voor het gieten en daardoor de vloer zijn uiteindelijke  

mêlering krijgt. In samenspraak met de klant wordt dan de uiteindelijke nuance bepaald,  oftewel zijn "vleug".

VOORDELEN BETONLOOK GIETVLOER

- Volledig naadloos
- Vloeistofdicht
- Duurzaam
- Hygiënisch
- Leverbaar in veel duo-kleuren
- Onderhoudsvriendelijk
- Geschikt voor vloerverwarming
- Elastisch
- UV-bestendig
- Voelt comfortabel aan

DE JUISTE ONDERGROND VOOR EEN BETONLOOK VLOER

Een betonlook gietvloer kan op nagenoeg alle ondergronden geplaatst worden met uitzondering van bepaalde houten vloeren.

KIES VOOR EEN BETONLOOK VLOER VAN MH KUNSTSTOFVLOEREN UIT DEVENTER

Een betonlook gietvloer combineert de voordelen van een gietvloer met de industriële, landelijke of moderne uitstraling van het interieur in uw woning. De betonlook gietvloeren zijn ideaal voor in een woning, winkels, horeca en kantoren. Bekijk de foto's in de galerij voor eerdere projecten en vraag via onderstaand formulier vrijblijvend informatie of een offerte aan. MH kunststofvloeren is actief in alle regio's van Nederland.